Bestellen en levering

Bij Schreur hoogwerksystemen Meppel kun je op verschillende manieren bestellen:   Als je machines wilt huren kan dat via de webshop of verhuur@schreur-meppel.nl  

Als je klimmaterialen en onderdelen wilt kopen kan dat via de webshop of verhuur@schreur-meppel.nl 
Natuurlijk kunnen wij je ook persoonlijk te woord staan door te bellen met 0522-440445.

Met onze vernieuwde webshop kunt u 24/7 een bestelling doen, zowel verhuur als verkoop.

De hoogwerkers staan van laag naar hoog op werkhoogte, kies een werkhoogte en klik op deze machine om de specificaties te bekijken. Op deze pagina staan alle maten en prijzen van desbetreffende machine.

Je kunt vanaf hier de hoogwerker huren/bestellen/reserveren; dit doe je door op huren te klikken.

Bovenin geef je de datum aan in welke periode je de hoogwerker wilt huren, het systeem rekent automatisch het bedrag uit voor de aangegeven periode. Daarna kun je de bijbehorende opties kiezen, dit is niet verplicht.

Transportkosten bepalen:

  • Eigen transport: (het materieel wordt door u zelf opgehaald en teruggebracht naar Schreur Hoogwerksystemen Meppel)
  • transport door Schreur aan-en afvoer: (transportkosten worden berekend als de postcode is ingevoerd)
  • Transport door Schreur binnen straal 4km: (gratis brengen en halen binnen een straal van 4 km, alleen voor zakelijke klanten)
  • Pallettransport: (door koeriersdienst)
  • Pakketbezorging: (door pakketbezorgdienst)

Als je akkoord bent met het bedrag ga je naar afronding, hier kom je in een keuze menu. Je vult alle gegevens in voordat je bevestigt de hoogwerker te huren/bestellen/reserveren. Tenslotte kun je veilig en snel met iDeal betalen. 

Je kunt op factuur bestellen als je geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel, je klikt dan op factuur. Klanten kunnen zich registreren op onze webshop zodat je bij bestelling op de webshop direct jouw prijs ziet.

We nemen bij verhuur altijd even contact op om er zeker van te zijn dat het goed komt, vermeldt daarom altijd het telefoon nummer waarop we je kunnen bereiken.

Ondanks dat wij onze webshop voorzien hebben van alle informatie, kan het zijn dat je toch nog vragen hebt over een van onze artikelen of het bestelproces. Wij staan dan klaar om je van persoonlijk advies te voorzien, bel 0522-440445

De voordelen van de Schreur Hoogwerksystemen Meppel webshop:

  • Dag en nacht bestellen
  • Uitgebreide online informatie over artikelen, inclusief prijzen
  • Snel zoeken of navigeren naar het gewenste artikel