Wie zijn wij

Beoordeel Schreur Hoogwerksystemen op huren.nl

Schreur Hoogwerksystemen Meppel is een specialistisch verhuurbedrijf in het zuidwesten van Drenthe, vanuit ons bedrijfspand op industrieterrein Rogat aan de A28 kunnen we u overal in Nederland snel voorzien van het juiste materieel zoals hoogwerkers, steigers, artilan triangel- werkbruggen, trappen, ladders, dakrandbeveiliging, mini-glaskranen, verreikers, heftrucks.  Maar ook verkoop van Dirks ladders en trappen, Custers rolsteigers en dakrandbeveiliging, Artilan triangelbrugsystemen. 

We hebben oog voor uw werk en willen u graag verder helpen, geef ons een uitdaging en wij geven u een oplossing voor uw specifieke situatie met soepele afspraken en korte lijnen. We doen niet moeilijk en houden van snel en kort schakelen.

Met deze webshop heeft u het gemak om op elk gewenst moment een bestelling te doen, bij verhuur nemen we contact met u op. Natuurlijk kunt u ons ook gewoon bellen of mailen. Onze planning is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar, zodat u optimaal kunt profiteren van onze service en snelheid.

Vraag het Bert  0522-440445 of verhuur@schreur-meppel.nl 

Verhuur

Met onze moderne en veelzijdige verhuurvloot staan we garant voor veilig en goed materieel. Waardoor we voor vrijwel elk project een passende oplossing kunnen leveren, en dat tegen scherpe prijzen.

Het materieel wordt na einde huur maar ook tijdens (lange termijn huur) door onze technische dienst gecontroleerd, mocht er een storing voordoen dan is onze servicedienst snel op uw werkplek voor hulp, of ruilen wij de machine om zodat uw werkzaamheden door kunnen gaan. Natuurlijk wordt het materieel perfect onderhouden en elk jaar gekeurd door een onafhankelijke keuringsinstantie.

Verkoop

Al jarenlang zijn we dealer van Artilan het lichtste en gemakkelijkste triangelwerkbrug systeem op de markt. Custers rolsteigers, Dirks ladders en trappen. Dit kunt u allemaal vinden in onze webshop onder kopje verkoop.

Service

Service vinden wij uitermate belangrijk, daarom verzorgen we het transport in eigen beheer. Onze chauffeurs nemen de tijd om het materieel op de afgesproken plek te plaatsen en een instructie te geven, maar ook bij het ophalen wordt goed overlegd waar en hoe het materieel geplaatst wordt.    

De werklocatie gaan wij eerst bekijken om samen met u te overleggen welk materieel het meest geschikt is. Dit is net dat beetje extra inspanning wat Schreur Hoogwerksystemen graag voor u doet.

Cursus

Schreur Hoogwerksystemen heeft naast de verhuur en verkoop ook de cursus Veilig Werken met de Hoogwerker en Heftruck in haar programma opgenomen. Doel van deze cursusdag is dat de gebruiker/bediener van de machine weet hoe deze veilig kan/moet werken. Beide curussen zijn te behalen met code 95. De cursussen worden afgerond middels een TÜV Examen waarmee een erkend certificaat behaald kan worden. Alleen het doorlezen van het instructieboekje is dus niet voldoende!

Ook kunnen wij de IPAF opleiding voor u verzorgen deze is gebaseerd op het werken met 4 verschillende hoogwerkers wereldwijd. Het gaat om de volgende categorieën:  1a, 1b,3a en 3b. Per categorie wordt er een praktijk examen afgenomen.

  • Categorie 1A Verticaal werkende, eenpersoons gestempelde hoogwerkers
  • Categorie 1B Telescoop-/ kniktelescoop hoogwerkers , hoogwerkers op aanhanger, hoogwerker op chassis of spinhoogwerkers met stempels.
  • Categorie 3A Zelfrijdende schaarliften en zelfrijdende eenpersoons verticaalliften.
  • Categorie 3B  Zelfrijdende telescoop- en kniktelescoophoogwerkers met jib.

We werken samen met een IPAF opleidingscentrum en de opleiding staat onder toezicht van het IPAF (International Powered Acces Federation ). Deze opleiding betreft een dagopleiding en bestaat uit een theorie en praktijk gedeelte. Beiden worden afgesloten doormiddel van een examen. Deelnemers krijgen bij slagen een diploma en een PAL Card toegestuurd via de post.

We proberen uit te gaan van de wensen en behoeften van de klant. Elke maand hebben wij open inschrijvingen voor de hoogwerker cursus op onze eigen locatie te Rogat. Tevens kunnen we deze cursus op maat maken, ook incompany, op zaterdag of in de avonduren. Voor meer info of reserveren: vraag het Bert of Jordi 0522-440445 of verhuur@schreur-meppel.nl 

Tot ziens bij Schreur Hoogwerksystemen Meppel