Veilig winkelen

Bij ons kunt je veilig winkelen

Online winkelen is een snelle, veilige en comfortabele manier om bij ons machines te huren en/of klimmaterialen en onderdelen te kopen wat jij wilt. De ThuisWinkel Waarborg garandeert dat je veilig en betrouwbaar winkelt bij Schreur Hoogwerksystemen Meppel.

Doordat online winkelen steeds populairder wordt en er steeds meer webwinkels komen, is het belangrijk dat je goed oplet bij wie je winkelt. Voor Schreur Hoogwerksystemen Meppel geldt bijvoorbeeld dat we alleen het adres www.schreur-meppel.nl gebruiken voor de verkoop en verhuur van producten. Let dus goed op de url, bovenin je scherm! Alleen als er www.schreur-meppel.nl staat dan bevind je je in onze webshop.

Phishing e-mails
Phishing is de verzamelnaam voor alle digitale activiteiten waarmee criminelen proberen persoonlijke informatie te ontfutselen door o.a. gebruik te maken van namen van banken of bedrijven. Met deze informatie kan fraude met internetbankieren, pinpassen, creditcards of jouw identiteit worden gepleegd. wehkamp.nl zal nooit via een e-mail vragen naar persoonlijke gegevens. Wij adviseren je met klem niet op links in dit soort e-mails te klikken of je gegevens op te geven als je niet zeker bent van de afzender.

Voor meer informatie over phishing, of over wat je tegen phishing kunt doen, verwijzen wij je naar www.veiligbankieren.nl

Vragen, wensen of opmerkingen?

Wij horen het graag. Laat het ons weten en bel of mail naar:

Telefoon 0522-440445   /    info@schreur-meppel.nl

We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 07.30 tot 17.00 uur.